TriGemini blev etableret i sommeren 1990, med udgangspunkt i udvikling af software og helt konkret omkring et stykke kommercielt software, der blev udgivet gennem et amerikansk softwarefirma på verdensplan.

Fokus på softwareudvikling er gennem årene fortsat og i virksomheden 25-årige historie, er forretningsområderne stille og roligt blevet udvidet til at omfatte decideret konsulentydelser samt undervisning.

Vores konsulentydelser er både direkte til slutkunder og via andre konsulentvirksomheder, når disse ikke har kunne finde de nødvendige kompetancer.

Med to fastansatte – kan vi ikke ligefrem kalde os for en kæmpe virksomhed.  Dette er dog et helt bevist valg; vi har ikke ønsket at distancere os fra det tekniske eller på nogen måde mande-op med en masse sælgere og andre fastansatte.  I stedet har vi et kæmpe netværk af freelancekonsulenter – akkurat som de andre konsulentvirksomheder i branchen, hvilket har gjort os i stand til at navigere i et til tider omskifteligt marked.

"Ingen sælgere" kan udelukkende lade sig gøre, takket være vores kunders gentagne anbefalinger. 

Vision & mission

Vores mission er være den førende partner inden for Microsoft udvikling. 

Vi er en stabil samarbejdspartner, der holder ord og opretholder en høj forretningsetik.  Når du handler med os, får du hudløs ærlig betjening og rådgivning – ikke af sælgere – men af teknisk velfunderede personer der forstår og ikke mindst respekterer dine behov.

Alt for ofte oplever vi virksomheder der sælger ydelser for blot at tjene penge.  Vores fokus er, at gøre en forskel for dig - og den vej gøre det en forretning for begge parter.

Alt kan lade sig gøre


"Alt kan lade sig gøre"

Henriette Brinch

Henriette Brinch

Administration & økonomi

Administration, kvalitetsopfølgning, konsulent-kontakt samt økonomi. Har indgående erfaring indenfor offentlig administration, med erfaring fra bl.a. Finansministeriet, Økonomiministeriet samt Undervisningsministeriet. 

Henrik Brinch

Henrik Brinch

Direktør

Har arbejdet professionelt indenfor IT branchen siden slutningen af 80'erne. Har +15 års erfaring som professionel konsulent (arkitekt, udvikler, instruktør, mentor, coach, lead-udvikler) og har arbejdet med teknologier som bl.a. .NET, C#, C++, Java, Assembler, Visual Basic, VB.NET, Cold Fusion, ASP.NET, ASP, SQL, MSI, Silverlight, WPF, Mobile Devices mfl. Er desuden Microsoft Certified Professional i Microsoft Foundation Class. Er aktiv networker ud fra tankegangen: "... at kende de rigtige mennesker, på de rigtige tidspunkter ...". Arbejder stadig aktivt som softwarearkitekt, udvikler og instruktør.