C#/.NET undervisning i en travl hverdag

C#/.NET undervisning i en travl hverdag

Alle der arbejder i IT branchen kender det: evige deadlines og mål der skal opnås. Interne møder, eksterne møder med kunder, support til medarbejdere og kunder. Med andre ord: alle har enten deres kalender fyldt ud eller mere end dét.

Samtidigt ønsker mange, at opkvalificere deres tekniske kvalifikationer. De gængse kursusudbydere tilbyder eks. heldagskurser af 3-5 dages varighed. Disse er helt sikkert ganske fine, problemerne er blot:

Der tages hele dage ud af kalenderen, med resultatet at medarbejderne ikke når dét de ellers skulle have udført i disse dage - og dermed kommer bagefter.  For at få fuldt udbytte af et kursus, kræver det at man i praksis arbejder med det underviste stof. De færreste medarbejdere, kan blot vende tilbage til arbejdet og prøve alle de emner de netop er blevet undervist i. Det foregår over længere tid.  Når medarbejderne så endeligt efter eks. et par uger, skal forsøge at benytte nogle af de underviste emner i praksis - er lærdommen blot forsvundet fra hukommelsen og er dermed spildt.

Hvordan vi løser problemet

Vi har med sucess gennemført adskillige undervisningsforløb, der benytter en alternativ tilgangsvinkel. Ved at sprede undervisningsforløbet ud over en længere periode, i kortere lektioner der eks. placeres i slutningen af arbejdsdagen og kun én gang ugentligt - opnår vi at løse flere af ulemperne ved de traditionelle kurser (og endda flere).

Eksempel: Vores .NET/C# kursus afholdes onsite over en periode på eks. 10 uger, med én ugentlig lektion af 3-4 timer (afhængigt af ønske). Hver lektion består af lige dele teori og løsning af opgaver i praksis.

På denne måde opnås flg. fordele:

 • Onsite = i vante omgivelser, ingen transporttid - og da vi ikke skal afholde udgifter til lokaler/forplejning, afspejles dette direkte i en mere optimal slutpris.
 • Det er lettere at passe 3-4 timer ind i slutningen af en ugentlig dag end at trække 2-3 hele arbejdsdage ud af kalenderen.
 • Kursisterne bliver ikke stressede over, at komme bagud med deres daglige opgaver.
 • Kursisterne får bedre mulighed for, at arbejde med de underviste emner og dermed også stille "presserende" spørgsmål mellem lektionerne.
 • Undervisningen er dynamisk - ikke som typiske kurser, der er strengt bundet af et fast indhold - og kan dermed tage afsæt i konkrete problemstillinger.
 • Hver lektion starter med et kort resumé af forrige lektion, således at det tillærte dels sikres husket samt eventuelle spørgsmål, der måtte have vist sig siden sidste lektion kan besvares.
 • Mulighed for at kombinere med e-learning lektioner, således at kursister der f.eks. ikke har været i stand til at deltage i enkelte lektioner, alligevel kan følge med og få det fulde udbytte.
 • Mulighed for at udvide med coaching ydelser, således at instruktøren efter endt undervisningsforløb vil kunne komme forbi og rådgive/coache omkring konkrete problemstillinger eller områder "der bare er svære".
 • Vi skræddersyer vores kurser, så de passer til deltagernes niveau og ønskede emner.
  Instruktør arbejder med det underviste stof i praksis - og ikke blot en fuldtids-teoretisk-underviser.

Helt ydmygt mener vi selv, at have et fremragende (omend noget ukendt) produkt med en helt fantastisk ROI. Ved et deltagerantal på ti kursister over et 10 ugers forløb (dvs. total tid ~30-40 timer), kan vi tilbyde dette til en pris fra kun DKK. 6.250,-/excl. moms pr. kursist inkl. kursusmateriale. Til sammenligning ligger traditionelle kurser i et helt andet prisleje (min. DKK. 12-15.000/pr. deltager excl. moms).


Har dette vakt din interesse eller kender du nogen der kunne være interesset, så er du velkommen til at kontakte os: info@trigemini.dk eller ring på tlf. 7027 8081. Eller læs mere på: http://trigemini.dk/Undervisning og konkret omkring .NET/C# kursus på: http://trigemini.dk/Undervisning/Onsite-kurser/DotNet-Csharp-kursus

"Hvorfor skal kurser altid være så traditionelle?"


Kommentarer