.NET/C# kursus

Målgruppen for vores populære .NET/C# kursus er personer, med alt fra ingen/lidt til meget erfaring indenfor software-udvikling - dog ikke nødvendigvis Microsoft® platformen.   Målet er at give kursisterne grundlæggende undervisning i C# sproget, objektorienteretudvikling samt introducere de forskellige muligheder .NET platformen giver.

Kurset er som udgangspunkt inddelt i 10 lektioner, men kan skræddersyes til individuelle behov eller eksempelvis kombineres med vores e-learning produkter. Hver lektion er af 3-4 timers varighed, hvor den første halvdel er teori og den anden halvdel er praktiske øvel-ser for kursisterne.  Den praktiske del er naturligvis instruktørstøttet i form af øvelser, således at spørgsmål og indlæring foregår på den mest optimale måde.

Kursusindhold

Lektion 1

Generel introduktion til .NET platformen / arkitekturen. Introduktion til sproget C#, variabler, flow control, loops og metoder). Introduktion til Microsoft Visual Studio ud-viklingsmiljøet.

Lektion 2 Objektorienteret udvikling. Den objekt-orienterede tankegang (klasser, kon-struktører/metoder, medlemsvariabler, egenskaber, nedarvning mv.)
Lektion 3

Class libraries, sealed klasser, partielle klasser, baseklassen object, operator overloading, typecasting, enumerations. Introduktion til UML og klassediagrammer vha. Visual Studio. Indledende introduktion til Windows Forms udvikling

Lektion 4

Windows Forms Controls, Components, User controls, ActiveX, fejlhåndtering/exceptions, collection klasser i .NET, Generics samt reference/valuetypes.

Lektion 5

Filer / System.IO. Introduktion til XML, XML med .NET, XSLT, serialisering/deserialisering. Introduktion til Windows Presentation Foundation (WPF).

Lektion 6

Databaser og .NET (ADO.NET), Vi-sual Studio og databaser, Objekt Relationel Mapping (ORM), Entity Framework, LINQ.

Lektion 7

Kompileringsindstillinger, TDD (Test Driven Development), Unittest, Unittest med nUnit, Code Coverage, Continous Inte-gration, kodeanalyse ,refactoring, kvalitet og dokumentation.

Lektion 8 Deployment (MSI), Visual Studio setup projekter, ASP.NET udvikling, Web User Controls, AJAX, Silverlight.
Lektion 9

Introduktion til web services. SOAP, WSDL, Windows Communication Foun-dation (WCF).

Lektion 10

Regulære udtryk, Windows API, COM interop, COM, objekter til/fra .NET, Windows Services, Reflection, Ob-fuscation, Pluginarkitektur og dynamiske applikationer

Inkluderer

  • ~ 15-20 timers effektiv undervisning
  • ~ 15-20 timers instruktørstøttet opgaveløsning
  • Onsite (evt. forplejning står du selv for)
  • Kursusmappe (+500 sider) + CD-ROM med alt materiale til hver kursist
  • Adgang til privat online forum

Pris

For ovenstående kursus v/10 deltagere er prisen pr. deltager:

  • DKK. 6.250,-/excl. moms. (10 lektioner á 3 timer)
  • DKK. 7.450.-/excl. moms. (10 lektioner á 4 timer).

Da kurset kan tilpasses netop dine/Jeres behov - emner kan tilføjes/fravælges, kan prisen variere.   

Fleksibilitet

Placeringen af hvornår lektioner skal afholdes, er helt op til den enkelte virksomhed.  Vi ved, at der kan komme ting i vejen for planlagte kursusdage - derfor er vores eneste afbestillingspolitik, at vi får besked om aflysning/rykning af lektioner senest 24 timer før.  Men vi er naturligvis altid til at tale med, der er ikke noget værre end at stå med et reserveret kursus man har betalt for og ikke kan sende kursisterne på!

Det er vigtigt, at forstå at ovenstående kursus blot er et eksempel.  Vi foretrækker at få input om ønskede emner, deltagerprofiler samt årssagen til ønske om kursus.  Herefter kan vi komme med kurset, der passer lige netop til dine/Jeres behov.

Om instruktøren

Instruktøren på kurset er Henrik Brinch.  Han har arbejdet professionelt som softwareudvikler (full-stack), arkitekt, underviser, mentor, coach indenfor .NET/C# helt tilbage fra 2002.   Henrik har som konsulent løst mange opgaver for store såvel som små virksomheder i danmark og udlandet.   Han har en solid baggrund i softwareudvikling på Microsoft platformen og udvikler også i mange andre programmeringssprog (C++, Assembler, Java, Javascript mfl.).   Med den store praktiske balast er han i stand til, at sætte sig ind i kursisternes behov, problemstillinger og servere undervisningen på en let fordøjelig måde.

Se også


Vidste du ...

Vi er Composite C1 Registered Solution Provider og tilbyder løsninger baseret på dette fantastiske Open Source CMS system.

Udtalelse fra kunde:

Han er nok den mest produktive it-udvikler, jeg nogensinde har mødt. Det er forbløffende, hvor hurtigt han er. Derudover viser han initiativ og handler proaktivt i at adressere udfordringer. Endvidere har han en meget behagelig personlighed og smelter naturligt i et nyt team. Hvis jeg får behov for en dygtig og produktiv it-udvikler, ville han være den første person, jeg ville kontakte. Jeg kan varmt anbefale ham som it-konsulent.

Projektleder
KMD A/S

KMD A/S Logo