Onsite kurser

Onsite kurser, er undervisning vi foretager på stedet i din virksomhed.  

Vi sørger for undervisningen og tilhørende materiale, I søger for lokale, projektor, computere (+ evt. software til deltagerne) samt forplejning.  

Andre kursusudbydere skal dække udgifter ind til lokaler, skal de undervise onsite er det som regel dyrere - vi har ingen direkte udgifter og du bliver i dine vante omgivelser og sparer transporttid.  Altsammen resulterer derfor også en i bedre slutpris.

Oversigt over kurser

.NET/C#

Vores meget populære kursus, der er målrettet mod nybegyndere eller øvede softwareudvikler uden kendskab til .NET/C#.

Composite C1

Kursus i Composite C1 CMS systemet.  Lær hvordan du kan lave avancerede webløsninger på meget kort tid. 

Refactoring

Et kursus for .NET udviklere, hvor der sætte fokus på hvordan man udvikler forståelig kode, vedligeholdelsesvenlig kode.

Rige webapplikationer

Lær og forstå Javascript, hvordan det hjæpe dig til at løse problemer i dine web applikationer.  Kombineret med teknologier som WebAPI.

Se også


Vidste du ...

Vi udarbejder prototyper og/eller designforslag, der er tro mod god UX skik (User Experience) samt design-guidelines fra Microsoft®. Det kan være alt lige fra skærmbillede design, Power Point præsentationer, video eksempler til egentlige funktionelle prototyper.

Udtalelse fra kunde:

Han er en meget dygtig og engageret udvikler, der hurtigt kan sætte sig ind i nye problemstillinger, vurdere kompleksiteten og omfanget af en mulig løsning. Han er effektiv og altid hjælpsom.

Forretningsanalytiker
KMD A/S

KMD A/S Logo