Mentorordning

Det er ofte en let løsning og for nogle måske en "for letkøbt" løsning blot at sende medarbejdere på et kursus "... og så er det dét".

Nogle situationer egner sig ikke indenfor rammerne af et normalt kursus/undervisningsforløb.  Det kan eksempelvis være konkrete og måske højaktuelle problemer der skal løses, hvor man kompetencemæssigt ønsker et løft.

Det kan også være situationer, hvor man er usikker på om man udvikler løsninger på den rigtige eller mest optimale facon.

Vi tilbyder en mentorordning, hvor vi stiller med en instruktør efter behov.  Enten i form af rådgivningssessioner 1:1 eller med flere deltagere.

Som med vores undervisningsforløb, foretages mentoring typisk i enden af en arbejdsdag, aften eller weekend.

Pair-programming

Vi tilbyder desuden pair-programming som en del af vores mentoring ydelse.
Det betyder enten: aktiv udvikling med instruktøren eller passiv, hvor instruktøren udvikler og deltageren løbende kommer med input og spørgsmål.

Pair-programming kan desuden tilbydes som en offsite-ydelse, hvor aftalte sessioner foretages via eksempelvis Skype eller TeamViewer opkald.Se også


Vidste du ...

Vi gerne udvikler kundetilpasset undervisningsforløb, enten som onsite undervisning eller som e-learning kurser.

Udtalelse fra kunde:

Han er en dygtig .Net udvikler der er istand til at arbejde med avancerede løsninger. Desuden er han behagelig at arbejde med.

Softwareudvikler
KMD A/S

KMD A/S Logo