Udvikling af mobilløsninger

Som Microsoft® .NET eksperter udvikler vi naturligvis native løsninger til:  Windows Phone, Windows RT og Windows 8/10.

Windows Phone

Microsofts Windows Phone er et fabelagtigt og ikke mindst udviklervenligt operativ system. Vi udvikler til Windows Phone version 7 og til den nye version 8.

Da udvikling foretages vha. .NET, har vi god erfaring med genbrug af kode på tværs af Microsoft platformene. Dette betyder at springet fra Windows Phone til en Windows Store app er relativt kort.

Vi benytter Model-View-View-Model (MVVM), for at sikre den bedst mulige softwarearkitektur (adskillelse mellem applikations- og præsentationslogik).

Der er højere krav til udvikling af applikationer til mobileenheder - ressourcerne er begrænsede. Derfor lægger vi stor vægt på, at vores løsninger overholder guidelines samt ikke bruger unødige mængder af hukommelse.

Vi har udviklerlicens til, at udgive Windows Phone apps på Windows Store samt adgang til en mængde forskellige Windows Phone devices (både WP7 og WP8).

Windows Store Apps

Har man allerede en Windows Phone app, bør man overveje at udvikle den tilsvarende Windows Store app til afvikling på eks. Windows 8 / Windows RT (Windows Surface). 

TriGemini har udviklerlicens til at udgive Windows Store apps, samt adgang til både Windows 8 samt Windows RT installationer.


Hybridløsninger

Det bedste valg, når man ønsker at ramme de fleste mobile platforme - uden den største arbejdsindsats, er at foretage udviklingen af applikationerne som internet applikationer.  

Man kan (afhængig af behov), vælge at pakke applikationen ind i en native wrapper, der får dem til at opføre sig som native apps (og ikke mindst kunne gøre dem tilgængelige på de forskellige app stores).

Udvikling kan foregår vha. Apache Cordova (også kendt som PhoneGap) med brug af produkter som eks. Icenium, Titanium mfl. Med Phonegap Build (Adobe), kan HTML/HTML5 applikationen pakkes ind og udføres som var det en native app.

En naturlig del af hybridløsninger er, at der gøres brug af en en serverbaseret backend del - som vi udvikler vha. .NET.


Native udvikling (non-Microsoft®)

Virksomheden Xamarin har udviklet et fremragende crossplatform værktøj, der gør det muligt at: udvikle koden stort set én gang (i C#), kompilere den og køre den på hhv. Apple IOS (IPhone/IPad) samt Google's Android enheder.

Native udvikling er klart mere tidskrævende end den tilsvarende hybridløsning, da der altid vil være diverse tilpasninger ift. de pågældende platforme man ønsker at køre på. Det samme gælder for design, dette bør tilpasses ift. UX guidelines for pågældende platforme.


Kvalitet

Vi sætter en ære i, at levere et slutprodukt i høj kvalitet.  Derfor prioriteres (om muligt), unittest højt, således at kode i vid udstrækning bliver testet og ubehagelige overraskelser ved fremtidige udvidelser minimeres.

Vi er også realistiske:  ingen er perfekte og fejl er en del af dét, at udvikle software.  Ved fastprisløsninger er vores standard garanti, at fejl/mangler ift. aftale løses vederlagsfrit indenfor 30 dage efter slutleverance.Se også


Vidste du ...

Vi tilbyder assistance på tilkald / vagt ydelser - også aften og weekend, dér hvor man i pressede projekter oftest har behov for hjælp.

Læs mere


Udtalelse fra kunde:

Han er meget kompetent og virkelig god til sit arbejde. Han er også meget ivrig efter at hjælpe sine kolleger, når de har et problem. Han er en god underviser og instruktør såvel som han er meget grundig, når han arbejder. Han er ikke bange for at arbejde længe for, at få arbejdet fuldført. Han er meget venlig og en flink person!

Konsulent
KMD A/S

KMD A/S Logo