Internet of Things - IoT

Som Microsoft .NET eksperter er Internet of Things (IoT) en naturlig forlængelse af de platforme vi leverer udviklingsydelser til.  Vi er på ingen måde "elektroniske-troldmænd", vi gør det vi er bedst til:  softwareudvikling.Platforme

Til microprocessor projekter, kan vi tilbyde softwareudvikling i C# under Microsoft .NET Micro Framework til eksempelvis Netduino platformen.  Vi har rødder tilbage til ANSI C og C++, derfor udelukker vi heller udvikling til eksempelvis Arduino platformen.

Til mere krævende projekter, benytter vi Microsoft .NET Universal Apps til eks. Raspberry Pi.Kvalitet

Vi sætter en ære i, at levere et slutprodukt i høj kvalitet.  Derfor prioriteres (om muligt), unittest højt, således at kode i vid udstrækning bliver testet og ubehagelige overraskelser ved fremtidige udvidelser minimeres.

Vi er også realistiske:  ingen er perfekte og fejl er en del af dét, at udvikle software.  Ved fastprisløsninger er vores standard garanti, at fejl/mangler ift. aftale løses vederlagsfrit indenfor 30 dage efter slutleverance.Se også


Vidste du ...

At vi ved fastprisløsninger yder en standard garanti, således at fejl/mangler ift. aftale løses vederlagsfrit indenfor 30 dage efter slutleverance.

Udtalelse fra kunde:

Han har hjulpet os to gange med et .NET uddannelsesprogram for erfarne MBS NAV udviklere. Hans undervisningsmateriale i kombination med hands-on programmering og ugentlige opgaver, var den perfekte løsning for os.

Leder
Civitas A/S

Civitas A/S Logo