Integrationer

Et system der ikke kan kommunikere med andre systemer, høre i dagens it-landsskab til sjældenheder.  Systemer bliver mere og mere komplekse, der stilles krav både fra slutbrugere og virksomheder om at produkter kan integreres.

Vi udvikler integrationer mellem IT systemer.  Med andre ord, vi får Jeres systemer til at tale sammen på den måde I ønsker dét.

Integrationer kan eksempelvis være:

  • Synkronisering af databaser (automatiseret el. manuelt)
  • Udvikling af integrationer til Office / Office 365 (add-ins)
  • Integrationer til økonomisystemer (E-conomics, Debitoor mfl.)
  • Automatisering af programflows (afsendelse af e-mails mv.)
  • Betalingsgateways
  • Moduludvikling til CMS systemer

API

Udstilling af data og funktionalitet til tredjepart, således at disse kan integrere med dine applikationer - foretager vi ved design og udvikling af et Application Programmer Interface (API).

Et API udvikles typisk som en webservice, DLL eller måske endda som en ActiveX kontrol. Vi rådgiver om, hvilken teknologi der er den mest optimale for netop din løsning.

Den mest benyttede form for API er pt. webservices, enten udvikles via WCF eller WebAPI. Sådanne udstilles i skyen ved hjælp af Microsoft Azure API Management eller eks. Lambda funktioner i Amazon's cloud.

Databehandling

I forbindelse med migrering fra ét systemet til et andet, opstår der typisk behov for at få bearbejdet data således at de kan fødes ind i nye systemer.

Vi udvikler eksempelvis migreringsapplikationer, der let og smertefrit vil flytte dine informationer og eventuelt berrige dem med yderligere data fra tredjepartssystemer.

Kvalitet

Vi sætter en ære i, at levere et slutprodukt i høj kvalitet.  Derfor prioriteres (om muligt), unittest højt, således at kode i vid udstrækning bliver testet og ubehagelige overraskelser ved fremtidige udvidelser minimeres.

Vi er også realistiske:  ingen er perfekte og fejl er en del af dét, at udvikle software.  Ved fastprisløsninger er vores standard garanti, at fejl/mangler ift. aftale løses vederlagsfrit indenfor 30 dage efter slutleverance.Se også


Vidste du ...

Vi også tilbyder at rådgive omkring rekruttering af nye specialister.

Læs mere


Udtalelse fra kunde:

Han har hjulpet os to gange med et .NET uddannelsesprogram for erfarne MBS NAV udviklere. Hans undervisningsmateriale i kombination med hands-on programmering og ugentlige opgaver, var den perfekte løsning for os.

Leder
Civitas A/S

Civitas A/S Logo