CMS baserede løsninger

Ofte kan det være en fordel, at lade et Content Management System (CMS) danne rammen omkring webløsninger.  På denne måde kan man trække på de allerede gennemprøvede komponenter i CMS systemet og samtidigt opnå fordelen ved enkelt, at kunne foretage layoutmæssige ændringer eller flytte rundt på funktionalitet - uden nødvendigvis at skulle have fat i en udvikler.

Valg af CMS platform

Markedet for CMS systemer er enormt, hvilket måske da også skyldes at der ikke skal forfærdelig meget funktionalitet til før man kan kalde et system for et CMS system.

Der findes mange glimrende systemer på markedet, primært drevet af "hvad alle de andre nu bruger" og dermed ser man også en masse sites baseret på eks. Wordpress.

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at vi anbefaler man baserer sit valg på et .NET baseret CMS system - således at integrationer med andre systemer let kan foretages og man ikke er bundet af PHP teknologien og dens begrænsninger.

Vi leverer som udgangspunkt løsninger til ethvert .NET baseret CMS system, eks. Umbraco, DotNetNuke (DNN), mojoPortal, Orchard mfl.   Vores favorit system er uden tvivl systemet: Composite C1, et system der udover at være yderst udviklervenligt er dejlig intuitivt for web administratorer og ikke mindst open source. 

Kvalitet

Vi sætter en ære i, at levere et slutprodukt i høj kvalitet.  Derfor prioriteres (om muligt), unittest højt, således at kode i vid udstrækning bliver testet og ubehagelige overraskelser ved fremtidige udvidelser minimeres.

Vi er også realistiske:  ingen er perfekte og fejl er en del af dét, at udvikle software.  Ved fastprisløsninger er vores standard garanti, at fejl/mangler ift. aftale løses vederlagsfrit indenfor 30 dage efter slutleverance.

Se også


Vidste du ...

Vi assisterer gerne med at analysere og dokumentere allerede eksisterende løsninger.

Læs mere


Udtalelse fra kunde:

At arbejde med ham var en behagelig oplevelse. Han har en intet-problem-er-for-stort holdning og var fantastisk til at bringe projektet fremad. Han er desuden en meget behagelig kollega; en god kombination af at kunne lytte og kende sit eget værd.

Konsulent
Mærsk Data A/S

Mærsk Data A/S Logo