Backend udvikling

Den lidt mere skjulte disciplin inden for udvikling af løsninger, er udvikling af backend.  Typisk har man ingen frontend uden en tilhørende backend og i nogle løsninger er backend sågar den eneste del.

Vi udvikler Windows backendløsninger, baseret på eksempelvis:

  • Windows Services
  • Web services (ASMX, WCF, WebAPI)
  • Applikationer til jobafvikling (eks. Microsoft High Performance Computing, HPC)
  • Servicebus
  • Message Queues
  • Database kommunikation
  • Workflows

Højtydende løsninger

Vi har indgående erfaring med løsning af opgaver, der kræver høj ydelse og dermed falder begreber som performance optimering, flertrådning og parallelisering os helt naturligt.

Cloud løsninger

Løsninger kan udvikles til afvikling i skyen som cloud løsninger.  Enten baseret på Microsoft Azure eller Amazon AWS.

Databaser

Vi tænker objektorienteret og gør intensivt brug af objekt relationel mapping (ORM), eksempelvis Entity Framework, Open Access, XPO eller nHibernate.

Vi udvikler mod alle gængse relationelle databaser:  Microsoft SQL Server, Oracle, DB2, MySQL mfl.

Skal løsninger være skalérbare, anbefaler vi no-sql databaser som Mongo DB, Simple DB.

Kvalitet

Vi sætter en ære i, at levere et slutprodukt i høj kvalitet.  Derfor prioriteres (om muligt), unittest højt, således at kode i vid udstrækning bliver testet og ubehagelige overraskelser ved fremtidige udvidelser minimeres.

Vi er også realistiske:  ingen er perfekte og fejl er en del af dét, at udvikle software.  Ved fastprisløsninger er vores standard garanti, at fejl/mangler ift. aftale løses vederlagsfrit indenfor 30 dage efter slutleverance.

Se også


Vidste du ...

Vi gerne deltager i udarbejdelse af tilbud og prospekter for vores kunder.

Udtalelse fra kunde:

Jeg har arbejdet sammen med ham på KMD Opera-projektet i omkring 2 år. Han er en særdeles dygtig og kompetent .NET udvikler. Han mestrer komplekse opgave, der altid løses med stor professionalisme. Herudover er han en god kollega, og jeg kan kun give ham de allerbedste anbefalinger og håber at vores veje krydses igen!

Softwareudvikler
KMD A/S

KMD A/S Logo