Arkitektur og teknologivalg

Når et konkret problem skal løses er det naturligt, at stille spørgsmålene:

  • Hvilken teknologi skal benyttes ?
  • Kan den skaleres ?
  • Hvor skal den hostes ?
  • Kan den vedligeholdes ?
  • Er den fremtidssikret ? 

Arkitektur

Man bygger ikke et hus uden en nøje tilrettelagt plan.  Kaster man sig hovedkulds ud i et byggeri, risikerer man at skulle rive hele huset ned igen, hvis man blot ønsker simple modifikationer.

Det samme gør sig gældende med softwareudvikling.  Det er vigtigt, at at have arkitekturen på plads før udviklingsarbejdet påbegyndes.  Har man ikke dét, risikerer man at træffe forkerte beslutninger - beslutninger der kan vise sig, at blive en dyrkøbt erfaring.

Vi hjælper dig med, at klarklægge og definere arkitekturen for din løsning.  Lige fra valg af platform, teknologi, komponenter til det egentlige software design.

Valg af teknologi

På trods af vi er Microsoft .NET eksperter, har vi en pragmatisk tilgang til softwareudvikling.  Alt skal ikke være .NET bare for at dét skal være lige netop den teknologi.  Vi rådgiver og finder den teknologi der passer bedst til netop din løsning.

Grundet vores mange årige erfaring inden for softwareudvikling, har vi et kæmpe kendskab til tredjepartskomponenter. Alt for ofte oplever vi virksomheder, der unødigt bruger ressourcer på, at udvikle dele af systemer - hvor disse med fordel kunne være købt hos komponentleverandører.  Vi rådgiver derfor meget gerne omkring brugen af disse, således at du undgår at "opfinde den dybe tallerken igen".

Vores rolle ved outsourcing

Vi hverken kan eller vil konkurrere med udenlandske outsourcing/offshore virksomheder på økonomien.  Der imod konkurrerer vi på: forretningsetik, ekspertice, hastighed samt kvalitet.

Dermed ikke sagt, at outsourcing kan være en løsning for dig.  Men vi anbefaler dig at have styr på arkitektur og føre en stram kontrol med leverance kvaliteten - ikke kun dét du ser, men også den reelle kodekvalitet.

Vi bistår meget gerne, med at udarbejde den rigtige arkitektur og holde styr på dit offshore/nearshore team på det tekniske niveau.  På denne måde kan vi til en vis grad, sikre dig mod de dårlige oplevelser mange af vores kunder desværre har haft med outsourcing. 

Se også


Vidste du ...

Vi tilbyder mentor ordninger, hvor vi rådgiver omkring teknologi og løsningsvalg; samt deltager aktvit i problemløsning.

Udtalelse fra kunde:

Det er ikke ofte, at man møder en person, der er arbejder så hårdt og dedikerede som ham. Oven i det er han altid i et behagelig humør. Min bedste anbefalinger.

Konsulent
KMD A/S

KMD A/S Logo